Over mij

Lang geleden, toen ik nog een jong meisje was, ontdekte ik mijn liefde voor creativiteit. Het begon allemaal met een pen en de krant van mijn opa. Samen maakten we kleine tekeningetjes, en ik was betoverd door de magie van het creëren. Die vroege ervaring legde de basis voor mijn passie voor kunst en ambacht.

Naarmate ik ouder werd, werd ik steeds meer gefascineerd door het maken van kleding. De mogelijkheid om iets met mijn eigen handen te creëren en het tot leven te zien komen, gaf me een gevoel van voldoening en trots. Ik ontwikkelde vaardigheden in het naaien en borduren, en mijn handen waren altijd in beweging om prachtige, met de hand gemaakte stukken te creëren.

Maar mijn creatieve reis ging verder. Ik ontdekte de wereld van haken en werd betoverd door de eindeloze mogelijkheden en patronen die ik kon maken. Ik schreef vele haakpatronen en mijn passie groeide met elke steek die ik zette. Het was een natuurlijke stap voor mij om mijn kennis en creativiteit te delen met anderen, en zo werden mijn twee haakboeken geboren.

Ik merkte dat ik een andere passie begon te ontwikkelen - marketing. Het was de wereld van sociale media die mijn interesse wekte. Ik was gefascineerd door de kracht van online platformen om mensen te verbinden en boodschappen over te brengen. Ik besloot mijn talenten te bundelen en begon mijn creatieve projecten te delen op social media.

Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot iets veel groters. Mijn passie voor marketing en sociale media begon te bloeien en ik realiseerde me dat ik mijn vaardigheden kon inzetten om anderen te helpen. Ik wilde mijn kennis delen en ondernemers ondersteunen bij het vergroten van hun online aanwezigheid en het bereiken van hun doelen.

Met meer dan 12 jaar ervaring in social media, heb ik een schat aan kennis opgebouwd over effectieve strategieën, contentcreatie en community-engagement. Ik heb gezien hoe social media kan transformeren en hoe het de groei van bedrijven kan stimuleren.

Maar naast mijn professionele leven ben ik vooral een trotse moeder van twee fantastische zoontjes en vormen we samen met mijn partner een prachtig gezin. Zij inspireren me elke dag om het beste uit mezelf te halen en mijn dromen na te jagen. Mijn gezin is mijn drijfveer en mijn motivatie om te blijven groeien en te streven naar succes, zowel persoonlijk als professioneel.

Ik geloof in de kracht van storytelling, zowel in mijn creatieve projecten als in mijn marketingstrategieën. Ik geloof dat elk merk, elk individu, een uniek verhaal heeft dat verteld moet worden. Ik sta klaar om jouw verhaal te helpen vertellen en samen een impact te maken in de digitale wereld.

Welkom in mijn wereld, waar creativiteit en marketing samenkomen. Ik ben Kimberley Zwaans, en ik kan niet wachten om jou te helpen jouw doelen te bereiken en jouw verhaal te laten schitteren in de online wereld.